Mikkelin Moottorikerho ry:n jäsenmaksut vuonna 2023:

40 euroa/aikuisjäsen (yli 15-v.)

15 euroa/nuorisojäsen (15-v. tai alle).

Jäsenmaksuista päätettiin yhdistyksen syyskokouksessa 26.11.2022. Huomioithan, että perhejäsenmaksu on poistunut. Kerho pyrkii jatkossa hyödyntämään yhä enemmän Suomen Moottoriliiton (SML) Motti-järjestelmää https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/ jäsenrekisteriin, jäsenmaksulaskutukseen ja tiedottamiseen liittyvissä asioissa. SML:n kaikki lisenssimyynti, kilpailuihin ilmoittautuminen ja toimitsijalisenssien hallinta tapahtuu Motin kautta. Näin ollen on tärkeää, että yhdistyksen jäsenrekisteri on ajan tasalla Motissa.

Kannustamme kaikkia jäseniä rekisteröitymään Mottiin ja päivittämään yhteystiedot suoraan sinne. Mottiin pääset kirjautumaan sillä sähköpostiosoitteella, jonka olet ilmoittanut kerholle. Yhteystiedot voit päivittää myös kerhomme nettisivuilla olevalla jäsentietojen päivitys lomakkeella. Jos jäsenasioihin liittyen tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Miiaan puh. 050 571 3478 tai s-posti miia.savolainen@or-group.fi

Mikkelin Moottorikerhon jäsenmaksujen laskutus tapahtuu Motin kautta alkuvuoden 2023 aikana. Jos sinulla on kuitenkin tarve esimerkiksi ostaa lisenssi jo heti alkuvuodesta, ja maksaa jäsenmaksu ennen sitä, voit toimia entiseen tapaan ja maksaa jäsenmaksun Mikkelin Moottorikerho ry:n tilille OKOYFIHH FI02 5271 0420 0653 94.